Bloemen, bloemen… BLOEMEN! Een gastblog van KORLAAR Bloemisten

Bloemen maken een bruiloft cliché? Nee zeker niet!! Bloemen zijn de kers op de bruidstaart?!  Denk aan een bruidsboeket, een backdrop met fantastische bloemstukken, mooie bloemstukken bij het altaar of een simpel vaasje met een paar bloemen op tafel tijdens het diner. Welke stijl of sfeer je wilt uit wil dragen tijdens jullie grote Droomevent van je leven daar zorgt Marita wel voor. Maar één ding is een feit:  hier horen bloemen of groen bij.

Als ik een afspraak met een aanstaand bruidspaar heb en ik laat een plaatje zien van een bruiloft die we al eerder hebben mogen verzorgen merk ik iedere keer weer op dat ze niet alleen naar het bruidspaar op de foto kijken maar naar de hele setting, van styling tot bloemen.

Ik kom weleens tegen dat een bruidspaar geen waarde aan decoratie en bloemen hecht maar ik geef als tip altijd mee dat de foto’s van hun grote dag voor altijd zijn. Het hoeft niet perse uitbundig te zijn maar het is zoooooo onwijs mooi om die grote dag extra sfeer te geven door de aankleding met bruiloft- en bloemenstyling dat helemaal op jullie afgestemd is, dat helemaal bij jullie past. Marita en ik vinden dat weddingstyling en bloemen één zijn. Het werken met moodboards dat zij speciaal voor een bruidspaar maakt is voor mij heel prettig. Zo zorgen we er samen voor dat d look & feel af is, dat het klopt. En daarom hebben wij nu de handen inéén geslagen en hebben we al kant-en-klare stylingpakketten samengesteld.

Deze pakketten zijn al inclusief de meeste materialen en alle bloemen, hiermee is jouw bruiloft helemaal af! Natuurlijk kunnen we van alles nog aanpassen in de pakketten en kan er van alles toegevoegd worden. Maar zo’n pakket als basis is eigenlijk al heel compleet. Nieuwsgierig geworden? Kijk dan snel hier!

Tip: Seizoensbloemen

Elk seizoen heeft haar eigen bloemen, sommige bloemen zijn het hele jaar door te verkrijgen maar dat is bijvoorbeeld met de favoriet van velen, de pioenroos, niet het geval. Deze beauty is van eind april tot begin juli leverbaar. Maar er zijn ook alternatieven zoals een Engelse garden roos, deze zijn zo onwijs mooi, ze stralen dezelfde romantiek en magie uit die een pioen heeft. En zo zijn er voor vele andere bloemen ook alternatieven te verzinnen. Dus heb jij een favoriete bloem maar is deze op jouw trouwdag niet goed verkrijgbaar? Marita en ik denken graag met jou mee over de mogelijkheden! En laat je ook eens verrassen door de ideeën die wij aandragen…wanneer we de vrije hand krijgen komen de tofste Pinterestplaatjes tot leven!

Kies altijd voor bloemen die goed verkrijgbaar zijn rond jouw bruiloft. Dit scheelt namelijk enorm in kosten! Een bloem die niet goed verkijgbaar is, is extra duur en dat jaagt de kosten enorm op!

Tip: Sfeer op de locatie

Houdt rekening met de stijl en de sfeer van de locatie. Pas de bloemen aan op de locatie. Bij een kasteelbruiloft is het mooi om de styling van de bloemen wat classy te houden. Bij een festivalbruiloft is het gaaf om lekker nonchalant uit te pakken met allerlei verschillende bloemen, denk aan die wilderige plukboeketten. Bij een locatie met een uitgesproken stijl zoals een Strandpaviljoen in exotische sfeer is het een idee om hierbij exotische fruitsoorten en bloemen te gebruiken, en zo kan ik nog wel even doorgaan. Kortom, de trouwlocatie komt nóg mooier tot zijn recht door de bloemstyling hier op af te stemmen!

Wij denken graag met je mee welke styling er het beste bij de locatie én jouw wensen past!

Word je ook nieuwsgierig naar wat bij jouw bruiloft het beste past? Neem dan snel een kijkje op de pagina Styling naar wat wij voor jou kunnen betekenen! Of wil je graag meteen een afspraak maken voor een vrijblijvend én gratis kennismakingsgesprek? Klik dan hier!

YOU MIGHT ALSO LIKE

LEAVE A COMMENT