Droomevent in een nieuw jasje

Inmiddels is Droomevent 3 jaar oud. 3 jaar alweer! Voor mijn gevoel ben ik pas gisteren begonnen, maar het uittreksel van de Kamer van Koophandel dat in mijn kantoor hangt zegt toch het jaartal 2015. In die drie jaar heb ik een hoop geleerd. Beginnen met ‘ik vind álles leuk!’ en er al gaandeweg achterkomen dat er bepaalde zaken toch wat minder leuk zijn en mij minder goed passen.  Zo heb ik afscheid genomen van professioneel ceremoniemeesterschap. Natuurlijk, als ik als weddingplanner aan het werk ben dan hoort dat ceremoniemeesterschap er gewoon bij, maar ik ben sinds dit jaar niet meer enkel in te huren als ceremoniemeester. Wel ben ik erachter gekomen dat ik extra vreugdedansjes maak als ik als weddingstylist aan de slag mag, dus mijn focus is langzaam maar zeker steeds meer daar naartoe verschoven.

weddingstylist

In de afgelopen drie jaar ben ik zelf gegroeid en mijn bedrijf ook. En dan kom je erachter dat je huidige beeld dat je uitstraalt niet meer 100% bij je nieuwe identiteit past. Dus het werd tijd voor een re-branding! Ik koos daar een uitermate geschikt moment voor om mee te starten (niet dus…laatste weken van mijn zwangerschap ;)) Maar Mevrouw Knot (de onwijs gezellige en getalenteerde Milou), die mijn re-branding vorm mocht gaan geven, had alle geduld toen mijn zoontje ineens 5 1/2 week te vroeg geboren werd. En zo heeft alles even op een laag pitje gestaan. Eerst een nieuw logo en tof beeldmerk. Met uiteraard nieuwe visitekaartjes.

En toen werd het tijd om dieper in de nieuwe website te duiken. Milou ging aan de slag met de ruwbouw en met flink wat heen en weer gemail en finetuning van mijn kant is mijn nieuwe website nu ein-de-lijk klaar om te tonen aan de wijde wereld! Voor mij was het vooral belangrijk dat het “clean” aan zou voelen, niet te ingewikkeld, uitnodigend, beetje “Scandinavisch”gevoel. Strak, niet te lieflijk, maar vooral wat stoerder. Maar wel stoer met een zacht randje. Ik hoop dat dit gevoel duidelijk naar voren komt!  Lieve bruidsparen en collega’s, denk jij dat we een klik kunnen hebben? Vergeet me dan vooral niet een berichtje te sturen!

weddingstylist
Credit fotografie: Irene Fotografie • RiCon Fotografie

YOU MIGHT ALSO LIKE

LEAVE A COMMENT