Laten we een bruiloftsweekend organiseren!

weddingplanner droomevent

Een weekend vol liefde

Ik maakte kennis met bruidspaar L & PJ een klein jaar voor hun gekozen trouwdatum. Zoals heel veel bruidsparen wisten zij ook niet goed of ze nu wel wat moesten gaan plannen. En waar ze dan moesten beginnen. Eerst zijn we begonnen met een inventarisatie: wat willen jullie nu écht? Is dat feest 's avonds voor die 150 gasten echt zo belangrijk of gaat het vooral om de meest belangrijke mensen die getuigen mogen zijn van jullie liefdesverhaal? Want met corona weten we niets meer zeker en grote groepen zijn 'riskant'. Al snel kwamen ze tot de conclusie dat ze eigenlijk alleen wilden trouwen met hun meest dierbaren om hen heen. Toen het idee geopperd werd van een heel weekend werden ze meteen enthousiast en waren ze al snel het originele plan vergeten. Want hoe leuk is dat?! Een heel weekend jullie liefde vieren!

Ok, een heel weekend, maar waar gaan we dan heen? Hun grootste wens was trouwen aan het strand. Ze hadden één bestemming waar ze graag kwamen: Ameland. Natuurlijk hebben we ook locaties op ‘het vaste land’ bekeken (want praktischer), maar Ameland bleef toch trekken. En zo zijn we in de zomer van 2020 begonnen met te kijken wat er allemaal mogelijk was. Het bruidspaar kwam tijdens hun vakantie op Ameland zelf uit bij een accommodatie die nog in aanbouw was, maar die zou april 2021 gereed zijn. En nog mooier: ze konden hier met al hun gasten verblijven! Zonder het eindresultaat gezien te hebben, hebben ze de appartementen direct geboekt. Overnachting geregeld!

weddingplanner Droomevent
weddingplanner Droomevent

Opzoek naar dé trouwlocatie

Maar waar ga je dan trouwen? Veel opties bleken al volgeboekt te zijn, maar The Sunset Beachclub was nog beschikbaar! Trouwen aan het strand was dus ook geregeld…dat is fijn!
En dan begint de rest…trouwen op een eiland geeft wel enige uitdagingen. Omdat jezelf niet ter plaatse bent gaat veel via telefoon of e-mail. Vervolgens zijn we opzoek gegaan naar veelal lokale leveranciers. Helaas waren er ook al een heel aantal al geboekt. 

De tent werd geleverd door Adventure Ameland. Zij hebben ook een BBQ verzorgd tijdens het toffe weekend! Fotografe Pleuni van der Pas Photography en videografe Naomi Diaz Photography & Film zijn afgereisd naar Ameland om de mooiste plaatjes te schieten tijdens de bruiloft. De bloemstyling werd verzorgd door Korlaar Bloemisten en het bruidspaar heeft zelf de bloemen vervoerd. Het diner op de dag van de bruiloft was op de trouwlocatie door de geldende maatregelen niet mogelijk, dus hebben we een week voor de trouwdag nog een cateraar geregeld die op de bruiloft met een foodtruck naar de accommodatie kwam. ’s Avonds bij een klein & intiem feestje kwam Sounds Perfect . Dansen maar!

weddingplanner Droomevent
weddingplanner Droomevent
weddingplanner Droomevent
weddingplanner Amsterdam & Het Gooi

En toen....windkracht 9

Hoe dichter we bij de trouwdatum kwamen, hoe slechter de weersvoorspellingen werden. Bij een strandhuwelijk zit je niet bepaald te wachten op regen. Of storm. En storm werd het. Windkracht 9! In plaats van buiten op het strand trouwen, werd het binnen in de beachclub trouwen. Natuurlijk was er ’s ochtends wel grote teleurstelling toen bleek dat het weer alleen maar slechter zou worden in plaats van beter, maar zo nuchter als lieve L & PJ waren….aan het weer kan je niets veranderen, dus laten we er ons maar gewoon bij neerleggen. En conclusie? Het was magísch! Want oh storm levert ook wel hele toffe plaatjes op!! Meer mooie beelden zien van Pleuni? Bekijk dan eens de portfolio van deze bruiloft!

Lijkt het jullie ook zo enorm leuk om een heel weekend met jullie liefste gasten op pad te gaan, ze in de watten te leggen én jullie verhaal te beleven? En zou je wel eens willen sparren over de mogelijkheden? Neem dan zeker eens vrijblijvend contact met mij op!

YOU MIGHT ALSO LIKE

LEAVE A COMMENT