Meet de Trouwchicks!

weddingplanning weddingstyling

Sinds april 2017 mag ik mezelf ook een “Trouwchick”noemen!Samen met Liset van Trouwbeleving en Nikki van Nikki de Lang Weddings & Events vorm ik de Trouwchicks! Alledrie hebben we dus ook onze eigen bedrijven in de trouwbranche. Nu hoor ik je denken “maar waarom dan nog een bedrijf ernaast?” Ik zal het je uitleggen….

Vaak is het zo dat als we een bruiloft doen we er heel snel een andere stylist, weddingplanner of ceremoniemeester bij in moeten huren. We zijn er namelijk van overtuigd dat als je je werk echt voor 100% goed wil doen, je je op een bruiloft moet focussen op één onderdeel. Dat je dan het beste resultaat behaald. Natuurlijk hebben wij ook de nodige ervaring met meerdere petten op hebben tijdens een bruiloft. Maar zo perfectionistisch als we alle drie zijn (dat is meteen het ‘probleem’ 😉 ) zijn wij van mening dat wij het beste tot ons recht komen (en daarmee jullie bruiloft!) als we ons volledig kunnen focussen op ons eigen onderdeel en weten dat het op de andere vlakken ook perfect verloopt. Tja….en toen we dat van elkaar wisten en we onze mooie en vrolijke koppies bij elkaar staken was Trouwchicks al snel ‘geboren’!

Inmiddels hebben we de eerste bruiloften als Trouwchicks gehad en staan er voor volgend jaar alweer de eerste bruiloften gepland! Ook hebben we al een aantal mooie shoots gedaan het afgelopen seizoen. Vergaap je hieronder aan wat impressiebeelden… enne…lijkt het je leuk om eens nader kennis met ons te maken? Neem dan een kijkje op onze site!

bruidsboeket
bruid huwelijksceremonie
cactus bruiloft
tafelstyling bruiloft roze
bruidsboeket oldtimer
sweet table bruiloft cactus
ananas tropische tafel bruiloft
vintage trouwbankje tropisch thema
groen trouwpak bruidsboeket
tropische bloemen tafelsetting bruiloft
tropische bruidstaart
jungle bruiloft

YOU MIGHT ALSO LIKE

LEAVE A COMMENT