Scandinavian Watercolors

industrie styled shoot

Ik heb een voorliefde voor industriële locaties. Mijn hart maakt sprongetjes als ik in zo’n omgeving mag werken. Je voelt de historie van zo’n prachtig pand, ruimtes die geleefd zijn, de ruwe elementen die volop aanwezig zijn…blijer kan je mij niet maken!

Een styled shoot in zo’n omgeving stond dan ook al lange tijd op mijn verlanglijstje.  Dus toen Nikki van Nikki de Lang Weddings & Events mij polste om samen een shoot te gaan doen “op een stoere locatie” zei ik direct ja! Een fotografe was snel gevonden: Karin van Karin Bunschoten Fotografie (waar ik geregeld en graag mee samenwerk) is al net zo verzot op industriële locaties. Ook zij bedacht zich geen moment….let’s do this!

Het thema werd “Scandinavian Watercolors”. Minimalistisch, Scandinavische invloeden, diepblauwe tinten gemixt met aardse tonen en uiteraard het vleugje industrie wat er perfect bij matcht! De Meesterproef in Nijmegen werd the place to be. Een gave locatie op het oude Honig-complex….industrie te over!

De zoektocht naar toffe leveranciers die bij dit thema passen kon beginnen! Annemieke van Cake & More ging aan de slag met een gave taart, Carly van Carly Dilys Make-up & Hair wilde graag de make-up en visagie verzorgen voor onze “Scandinavische bruid” en Atelier 10-Line ging aan de slag met de meest gave sieraden.

Nathalie van By Nathalie verzorgde culinaire hoogstandjes en wauw, wat was dat een mooie aanvulling op onze shoot! Ook nam zij het gave servies mee. Susanne van SUUS Bloem & Meer verzorgde de mooiste bloemstyling, wat zo’n prachtig plaatje werd in combinatie met mijn styling! De fantastische stationery werd verzorgd door Sorro.nl Kalligrafie & Lettering . De prachtige jurk mochten we ophalen bij LaDonna Bruidsmode en Hij Trouwt verzorgde een pak wat helemaal in het plaatje paste. Voeg daar nog de mooie Johanna & Nick aan toe die graag model wilden staan en tadaa….onze shoot was een feit!

Nog even alle toffe leveranciers op een rijtje:

Fotografie: Karin Bunschoten Fotografie
LocatieDe Meesterproef
Visagie / Hairstyling: Carly Dilys make-up and hair
Bloemen: SUUS Bloem & Meer
Stationary: Sorro.nl Kalligrafie & Lettering
BruidsjurkLadonna Nijmegen
Trouwpak: Hij trouwt
Bruidstaart: Cake and More
Sieraden: Atelier 10-Line
Catering / Servies: By Nathalie
Styling/Organisatie: Droomevent
Organisatie / Styling: Nikki de Lang Weddings & Events

Onze shoot is gepubliceerd op Zank You en is ook te vinden op The Perfect Wedding!

 

trouwjurk trouwpak

trouwringen

diner

Make-up & Hair

bruidsboeket

stationery

tafelstyling

styling