Styling

Bruiloftstyling All Day

Elke droom is persoonlijk en dus is elk verhaal uniek. Vaste thema's passen daar niet bij. Elke bruiloftstyling wordt afgestemd op jouw dromen & wensen om zo het juiste verhaal te kunnen vertellen. Het wordt dus écht jullie weddingstyling. Samen bepalen we hoe de aankleding van bruiloft eruit gaat zien.

DROOMStyling pakketten

Jullie mooiste dag mooi aangekleed? Maar liever niet een heel gepersonaliseerd concept? Natuurlijk gaan we wel jullie verhaal vertellen, alleen dan met van tevoren vastgestelde items. Je boekt het pakket 'DROOMCeremonie' of 'DROOMdiner'. Alle magenoemde materialen zijn inbegrepen. De pakketten zijn te combineren.

Verhalen over hun dromen

bruidsparen vertellen

. . .

Toen wij begonnen met het organiseren van onze grote dag, buitelden de leukste ideeën over elkaar heen. Met haar stijladvies zorgde Marita ervoor dat al die ideeën op één lijn kwamen: een zomerse, vrolijke bruiloft. Door haar goede ideeën en tips ademde iedere locatie dezelfde relaxte en vrolijke sfeer.
Onze diner- en feestlocatie heeft Marita grondig onder handen genomen: het was een sprookje! Met enorm goed oog voor detail en een flinke dosis positieve energie is ze los gegaan met lampionnen, linten, hartjes, zonnebloemen en lichtletters. Niet overdreven, niet te weinig, gewoon perfect.
Marita heeft een fantastische sfeer voor ons gecreëerd. Haar prachtige werk heeft ervoor gezorgd dat we het feest van onze dromen hebben gehad. Ze zet echt die extra stap voor je. Van veel gasten hebben wij complimenten gekregen over de fijne sfeer van onze bruiloft. Een van onze gasten noemde haar werk een ‘groot juweel’. Al die complimenten willen we graag doorgeven aan Marita – ze heeft ze namelijk dubbel en dwars verdiend!

 

Charlotte & Roald

ceremonie bruiloft

Wij trouwden bij Strandhuis San Blas in Overveen. Dit Strandhuis heeft een zuid Amerikaanse uitstraling en daar wist Marita van Droomevent perfect op in te haken en op door te borduren. Droomevent heeft connecties met een geweldige bloemist die de mooiste bloemen ooit geleverd heeft. We hadden twee prachtige ‘flower chandeliers’ aan het plafond hangen, het prieel was prachtig versiert met grote tropische bladeren en grote gekleurde bloemen. De eettafels waren werkelijk een plaatje. Al onze verwachtingen voor de styling van Ceremonie tot feest zijn overtroffen. De communicatie liep makkelijk, leuk, vlot en duidelijk. In één woord perfect!

Babette & Niels

weddingplanner droomevent

Een corona bruiloft….HET KAN! Wow, wow! Wat en super dag hebben wij gehad! Marita was onze weddingplanner en deed de styling.  Door haar doorzettingsvermogen en heldere/duidelijke communicatie is het een DROOMbruiloft geworden. Marita zorgde ervoor dat wij bij goede leveranciers kwamen, zodat het hele totaalplaatje alles was wat wij wilden. Alles was tot in de puntjes verzorgd. Het was een heel gepuzzel vanwege alle coronamaatregelen, maar het is Marita gelukt om alles volgens de regels te plannen! Marita is creatief, makkelijk te bereiken, fijn in de omgang en zorgt dat alles goed geregeld is. De styling was perfect, Marita denkt buiten het boekje en denkt creatief mee in wat wij zouden willen……bloemen in de lucht ipv op tafel….. wie verzint het……maar zo mooi!! Wij hebben ECHT de mooiste dag van ons leven gehad!

Dank lieve Marita!

Jorieke & Joris