Planning

Weddingplanner

Als weddingplanner organiseer en coördineer ik vanaf ons instapmoment tot op jullie bruiloft zelf. Het maakt dus helemaal niet uit als je zelf al van alles geregeld hebt voor jullie trouwdag. Ik ondersteun en neem over vanaf het moment dat jullie dat willen én voor de dingen waarvoor jullie dat willen. Samen bepalen we welke rol ik in jullie verhaal krijg.

Virtual Weddingplanner

De Virtual Weddingplanner kunnen jullie inzetten wanneer jullie dat willen. Jullie bepalen wat ik voor jullie ga doen. Dat kan het in elkaar zetten van een draaiboek zijn, maar ook bijvoorbeeld het bij elkaar zoeken van de juiste leveranciers. Of denk aan een combinatie van een Weddingadvisor-gesprek én het ontwerpen van een Bruiloftdesign. Alles is mogelijk! En dat allemaal online!

Verhalen over hun dromen

bruidsparen vertellen

. . .
sunset bruiloft

Wij trouwden bij Strandhuis San Blas in Overveen. Dit Strandhuis heeft een zuid Amerikaanse uitstraling en daar wist Marita van Droomevent perfect op in te haken en op door te borduren. Droomevent heeft connecties met een geweldige bloemist die de mooiste bloemen ooit geleverd heeft. We hadden twee prachtige ‘flower chandeliers’ aan het plafond hangen, het prieel was prachtig versiert met grote tropische bladeren en grote gekleurde bloemen. De eettafels waren werkelijk een plaatje. Al onze verwachtingen voor de styling van Ceremonie tot feest zijn overtroffen. De communicatie liep makkelijk, leuk, vlot en duidelijk. In één woord perfect!

Babette & Niels

Weddingplanner Droomevent

Een corona bruiloft….HET KAN! Wow, wow! Wat en super dag hebben wij gehad! Marita was onze weddingplanner en deed de styling.  Door haar doorzettingsvermogen en heldere/duidelijke communicatie is het een DROOMbruiloft geworden. Marita zorgde ervoor dat wij bij goede leveranciers kwamen, zodat het hele totaalplaatje alles was wat wij wilden. Alles was tot in de puntjes verzorgd. Het was een heel gepuzzel vanwege alle coronamaatregelen, maar het is Marita gelukt om alles volgens de regels te plannen! Marita is creatief, makkelijk te bereiken, fijn in de omgang en zorgt dat alles goed geregeld is. De styling was perfect, Marita denkt buiten het boekje en denkt creatief mee in wat wij zouden willen……bloemen in de lucht ipv op tafel….. wie verzint het……maar zo mooi!! Wij hebben ECHT de mooiste dag van ons leven gehad!

Dank lieve Marita!

Jorieke & Joris

weddingplanner droomevent

Marita heeft ons fantastisch geholpen met het waarmaken van onze droombruiloft. Allereerst heeft zij ons laten nadenken wat we het belangrijkste vonden. Een groot feest, de datum, de locatie dit omdat we te maken hadden met de coronamaatregelingen. We kozen voor een klein intiem bruiloftsweekend op Ameland. Ze hielp ons met het aanvragen van offertes en nam ons veel werk uit handen. Ze kijkt reëel naar de prijzen en maakte ons bewust van het feit dat trouwen veel kost maar dat sommige aanbieders wel echt de hoofdprijs vragen. Wij raden iedereen een weddingplanner aan. Het is een grote kostenpost maar wij vonden het dubbel en dwars waard.

Enne Marita is een topper!!!

Lara & PJ