Verhuur

It's all in the details...

Een bruiloft draait om persoonlijke elementen, om jullie verhaal. Wat is er mooier dan het vieren van jullie liefde met de tofste materialen? Wat is jullie inspiratie? ? Waar dromen jullie van? Wat zijn jullie wensen? Jullie bruiloftdesign ingekleurd met onze toffe materialen, het plaatje dat bij jullie past. Deze pagina zal steeds meer gevuld worden met nieuwe toffe materialen voor jouw bruiloft, hou het dus goed in de gaten! Ga je niet trouwen, maar wil je wel graag materialen huren? Natuurlijk mag en kan dat ook! Heb je spullen in de lijst gezien die je graag zou willen huren? Vul dan het formulier onderaan deze pagina in!

Goed om te weten

over de verhuur

De prijzen van de verhuur zijn standaard voor 3 dagen:
dag 1: ophalen van de materialen
dag 2: gebruiken van de spullen
dag 3: terugbrengen

Wil je de materialen langer huren? Indien mogelijk dan is dit geen probleem en reken ik per extra dag 25% van de totaalprijs bij. Je kunt de materialen zelf ophalen in Hilversum of laten bezorgen bij een verhuurbedrag vanaf € 125. Bezorg- en ophaalkosten bedragen € 0,50 per kilometer. De huurproducten kunnen niet worden verzonden per post! Genoemde prijzen zijn exclusief BTW

Bij breuk, schade of vermissing van de materialen geldt een vervangwaarde.

Droomevent is bij de verhuur van de materialen niet verantwoordelijk voor schade aan personen, kleding, materialen en onveilig of onjuist gebruik . Door omstandigheden (ondergrond, weer, wind en gewicht van de materialen) kan het zijn dat de materialen minder stabiel zijn. De huurder dient hier zelf op locatie goed over na te denken en zelf voor een veilige situatie te zorgen bij het gebruik van de materialen.

Nikki de Lang Weddings & Events en ik slaan de handen ineen en verhuren onze materialen. Nikki is gevestigd in Uden (Noord-Brabant). Woon je in het zuiden van het land en is het voor jou handiger de spullen op te halen in Noord-Brabant? Geen probleem, dan kan je die bij Nikki afhalen!


JaNee

* Bij verzenden van dit formulier ga ik ermee akkoord dat Droomevent mijn gegevens opslaat en contact met mij opneemt over de mogelijkheden tot het huren van de materialen. Ik ga ermee akkoord dat als de materialen beschikbaar zijn Droomevent mij een vrijblijvende offerte stuurt.