Styling

van jullie verhaal

Elke bruiloft start met een droom. Een droom die je al jarenlang hebt of een droom die ontstaat wanneer je jullie bruiloft gaat plannen. Jullie droom moet een verhaal worden. Jullie liefdesverhaal. En jullie liefde is het waard om verteld te worden. Ik beloof jullie dat wij jullie verhaal tastbaar maken.

Over weddingstyling moet je goed nadenken… Elke droom heeft zijn eigen invulling. Dat geldt ook voor elke bruiloft. Geen één bruiloft is hetzelfde. Nee, elke bruiloft is uniek! Van jullie liefdesverhaal is er maar één. Een verhaal komt pas tot leven als alle stylingdetails kloppen met jouw beeld.  Zullen wij jullie verhaal vorm gaan geven?

Wij hebben zeker een klik als...

je wakker gemaakt mag worden voor ijs

waterijs, roomijs, op een stick of uit een bekertje.
Het maakt niets uit: icecream is your middle name!

je van dromen houdt

en je van jullie droom graag een verhaal
wilt maken en  wilt beleven

5 jaar

lang maak ik liefdesverhalen voor bruidsparen tastbaar

50+

bruidsparen heb ik geholpen hun verhaal vorm te geven

30+

verhalen mocht ik op bruiloften tot leven brengen

Bruiloftstyling

vanaf € 1575

De plek waar jullie de liefde gaan vieren maakt niet uit. Op elke denkbare plek kunnen we jullie verhaal vertellen. Ik help jullie graag om dat beeld vorm te geven! Van de gehele dag tot enkel bruiloftstyling van een bepaald onderdeel, jullie zijn bij mij aan het juiste adres. Ik werk niet met vaste thema’s. Elke droom is persoonlijk en dus is elk verhaal uniek. Vaste thema's passen daar niet bij. Elke bruiloftstyling wordt afgestemd op jouw dromen & wensen om zo het juiste verhaal te kunnen vertellen. Het wordt dus écht jullie weddingstyling. Samen bepalen we hoe de aankleding van bruiloft eruit gaat zien. Bruiloftstyling is altijd maatwerk en wij maken dus graag een offerte voor jullie. Bruiloftdesign is altijd een onderdeel van Bruiloftstyling.

groen trouwpak bruidsboeket
weddingplanner droomevent

Bruiloftdesign

€225

Eigenlijk is alles voor jullie bruiloft al in kannen en kruiken, maar jullie willen graag jullie trouwdag nog iets extra’s meegeven. Jullie willen graag jullie verhaal vertellen. Boek een Bruiloftdesign en maak jullie liefde tastbaar! Hoe gaat dat in zijn werk? Via de e-mail krijgen jullie een lijst met vragen over jullie als persoon en over hoe jullie bruiloft eruit zal zien. Met jullie antwoorden kan ik aan de slag! Jullie krijgen van ons een digitaal moodboard exclusief voor jullie ontworpen en een uitgewerkt stylingconcept waarmee jullie zelf aan de slag kunnen voor jullie bruiloft zodat jullie je verhaal vorm kunnen geven. Is dit wat jullie zoeken? Boek dan snel een Bruiloftdesign!

weddingstyliste