Styling

van jouw ultieme bruiloft

Misschien denk je “waarom heb ik styling nodig op mijn bruiloft? We hebben toch al een locatie?” Ja, dat zijn wij deels met je eens. Maar hoe tof zou het zijn als het niet zomaar een locatie is met standaard aankleding, maar met júllie eigen bruiloftstyling? Dat mensen achteraf nog zeggen, de hele trouwdag, alle elementen waren op en top jullie? Over weddingstyling moet je goed nadenken.. Styling bepaalt voor een groot deel het gevoel en de sfeer van de bruiloft. Er niet over nadenken zou hetzelfde zijn als dat je zomaar lukraak een (trouw)jurk uit de kast trekt…en dat doe je uiteindelijk ook niet…toch? Wij vertellen jullie graag wat ik en mijn team jullie kunnen bieden voor de weddingstyling. Zo hebben we al kant-en-klare pakketten samengesteld, bieden we maatwerk aan én kun jij jouw bruiloftdesign door ons laten maken. Lees je mee?

Stylingpakketten

Droomevent i.s.m. KORLAAR Bloemisten

Een bruiloft zonder bloemen...nee dat kan niet vinden wij! Bloemen worden élke bruiloft ingezet, eigenlijk bij elk onderdeel. Mooie aangeklede dinertafels en een prachtig gestylde ceremoniesetting...daar droomt elke bruid wel van! Styling en bloemen horen bij elkaar en daarom slaan Droomevent en KORLAAR Bloemisten de handen inéén! Samen hebben wij drie pakketten voor onze bruidsparen opgesteld. De pakketten zijn altijd inclusief een stylist en bloemist. Wil je graag wat veranderen in een bestaand pakket? Dat kan! We maken graag een op maat gemaakte offerte voor je.

Bruiloftstyling

vanaf € 795

De trouwlocatie is het hélemaal, maar ja, er mist iets, het is nog niet JULLIE. Er moet nog wel het één en ander gebeuren om het helemaal zo te maken dat het jullie past als een jas. En misschien nog belangrijker, je wilt wel dat jullie gasten op welke trouwlocatie ze ook aankomen en zijn, gelijk zien dat het júllie bruiloft is. Wij helpen graag daarbij! Van de gehele dag tot enkel bruiloftstyling van een bepaald onderdeel, jullie zijn bij ons aan het juiste adres. Wij werken niet met vaste thema’s. Dat betekent dat elke bruiloftstyling uniek is en helemaal afgestemd op de wensen van het bruidspaar. Het wordt dus écht jullie weddingstyling. Samen bepalen we hoe de aankleding van bruiloft eruit gaat zien. Bruiloftstyling is altijd maatwerk en wij maken dus graag een offerte voor jullie. Bruiloftdesign is altijd een onderdeel van Bruiloftstyling.

bruiloftstyling in blauwtinten
weddingstyling goud en blauw

Bruiloftdesign

€225

Eigenlijk is alles voor jullie bruiloft al in kannen en kruiken, maar jullie willen graag jullie trouwdag nog iets extra’s meegeven. Wij helpen graag om jullie wensen en ideeën concreet te maken en vorm te geven. Boek bij ons een Bruiloftdesign! Hoe gaat dat in zijn werk? Via de e-mail krijgen jullie een lijst met vragen over jullie bruiloft. Met jullie antwoorden kunnen wij aan de slag! Jullie krijgen van ons een gepersonaliseerd moodboard en een uitgewerkt stylingconcept waarmee jullie zelf aan de slag kunnen voor jullie bruiloft. Is dit wat jullie zoeken? Boek dan snel een Bruiloftdesign!

bonte bloemen bruiloft
bruiloft metaal kathedraal
bruiloftstyling lampenkap kroonluchter
Credits fotografie: Karin Bunschoten Fotografie