Over mij

toen mijn droom een verhaal werd

Iemand vertelde me ooit eens dat je vooral moet blijven dromen, groots moet blijven durven dromen. En dat je die grootse dromen om moet durven  zetten in een verhaal, jouw verhaal. En nu zit ik hier en is mijn eigen droom werkelijkheid geworden. Wie ik ben? Ik ben  Marita, de liefdevolle eigenaar van Droomevent. Ik ben niet geboren wél getogen in de mooiste stad van het land: Utrecht!  Inmiddels heb ik heel wat jaren geleden míjn stad achter me gelaten en  ben ik voor de liefde verhuisd naar ‘t Gooi. Hilversum, dus net op ‘t randje zeg maar. Ook hier voel ik me inmiddels thuis. Al voel ik me nog wel altijd een Utregse ;). De overstap van hartje stad naar toch wel dorpse omgeving was een dingetje. Het klinkt cheesy , maar het maakt me niet meer uit waar ik woon, als ik maar samen met mijn meest dierbaren mag zijn.

Love the
life
you live

weddingplanner bruiloftstyliste

Dat ik ben waar ik nu ben heb ik te danken aan een burn-out. Klinkt gek he, maar het is wel echt zo. Door die ervaring kwam ik erachter dat ik niet meer gelukkig zou worden van wat ik deed. Ik móest het roer echt om gaan gooien om weer gelukkig te worden. Energie te krijgen. En zo blij ben ik met waar ik nu ben aanbeland. Ik hou ervan verhalen te vertellen of die nu van mijzelf zijn of de droom van iemand anders. Het creëren van plaatjes is mijn grootste passie. Ik sta altijd ‘aan’, altijd bezig om een verhaal vorm te geven, om een verhaal tastbaar te maken.

Nog wat leuke fun facts:  ik ben alweer sinds 2012 (say what?) getrouwd met de Allerleukste…ja echt dames, hij is al vergeven, sorry! En sinds februari 2018 heb ik er een nieuwe naam bijgekregen: mama! Mama van een allerliefst jongetje. Daarnaast ben ik ook nog een trotse bediende van Toby (onze kat). Zover mijn huisje-boompje-beestje-verhaal. Ik kan verder erg genieten van beentjes-op-de-bank-en-serie-aan…al is dat er sinds ik mama ben een stuk minder van gekomen (snap er ook niets van) Drop en Gin&Tonics…I love it! Heerlijk! Van drop wel de zoete variant en Gin&Tonics…ach daar lust ik zowat alles van. Oh en ik vergeet bijna ijs… ijs is altijd goed!

Ik ben ook erg van de details, zowel in mijn werk als in privé. Details maken een verhaal jouw verhaal, maken het persoonlijk en uniek. Dat is zowel zakelijk als persoonlijk mijn missie: anderen in staat stellen om samen met hun dierbaren hun eigen (liefdes-)verhaal te beleven.   Ik wil mensen graag ontmoeten, mee samenwerken en een belevenis neerzetten. Een klik is voor mij écht van essentieel belang. Hebben we geen klik, dan kunnen we ook niet samenwerken, geen verhalen vertellen.  Ik laat mij in het maken van een bruiloftdesign niet belemmeren door kaders of hokjes. Dat zorgt ervoor dat geen één droom te gek is. Ik beloof jullie dat ik samen met mijn team jullie dromen tastbaar maak.

Verhalenverteller. Stylist. Dromer. Planner. Coffeelover ...dat ben ik!

weddingstyliste

Explore
Dream
Discover

weddingplanner weddingstyling bruiloftstyling

Nieuwsgierig geworden naar meer?
Neem vrijblijvend contact op met Droomevent!

Credits fotografie: Yara Photography
Credits videografie: Naomi Diaz Photography & Film