Zakelijk

Event Concepts

Wanneer je een event organiseert, of het nu klein is of heel groots, datgene wat je wil is dat men jouw event onthoudt. En dat kan alleen wanneer je verwachtingen overtreft. Het draait hierbij allemaal om beleving. Wij helpen je graag om een totaal beleving te organiseren. Wat je wensen ook zijn, wij verzorgen het.

Virtual Eventplanner

Ben jij een ondernemer en wil je graag voor jouw medewerkers of zakenrelaties een event organiseren maar ontbreekt het je aan tijd én personeel? Ben je druk met het draaien van jouw onderneming en is het plannen van een evenement niet jouw core-business? Of ben je gestart met de planning maar kom je niet verder en zou je onderdelen uit handen willen geven? Denk dan eens aan een Virtual Eventplanner.

Verhalen over hun totaalbelevingen

klanten vertellen

. . .

We hebben Droomevent ingeschakeld om mee te denken over de aankleding en styling van ons evenement in januari 2023.
Met Marita haal je een expert in huis! Ze denkt op een praktische en creatieve manier met je mee van A tot Z, en ze ontzorgt je op alle vlakken. We kijken terug op een zeer geslaagd evenement!

Dankjewel dat je ons zo hebt geholpen!

KNMI

Marita is snel, doortastend en nauwkeurig. Ze past zich ook razendsnel aan als dingen niet zo gaan als verwacht en heeft overal een oplossing voor. Ze doet wat ze beloofd en is ook heel prettig om mee samen te werken! Ook het najagen op afspraken en dubbelchecken wanneer nodig. Marita blijft altijd rustig en pragmatisch!

KNMI

(zomerborrels 2023 & 2024)