Event Concepts

voor een totale beleving

Wanneer je een event organiseert, of het nu klein is of heel groots, datgene wat je wil is dat men jouw event onthoudt. En dat kan alleen wanneer je verwachtingen overtreft. Het draait hierbij allemaal om beleving. Wij helpen je graag om een totaal beleving te organiseren. Wat je wensen ook zijn, wij verzorgen het.

Als eventplanner  organiseer en coördineer ik vanaf ons instapmoment tot aan het event zelf. Samen kijken we hoe ik jou kan helpen bij het vormgeven van het event. Dat kan het in elkaar zetten van een draaiboek zijn, maar ook bijvoorbeeld het bij elkaar zoeken van de juiste leveranciers. Of denk aan het ontwerp voor een event. Alles is mogelijk! 

Wij zijn absoluut een match wanneer...

je gelukkig wordt van een goede kop koffie

’s ochtends heel vroeg in een opkomend zonnetje in alle rust een goede kop koffie drinken, voor mij een geluksmomentje!

je blij wordt van de creativiteit om je heen

de hele dag door staat mijn brein aan! Samenwerken met mensen die creativiteit weten te waarderen is het allermooiste wat er is

Trouwen bij Landgoed Tespelduyn - Noordwijkerhout | Droomevent
weddingplanner Amsterdam
weddingplanner Droomevent

8 jaar

ervaring als eventplanner

50+

draaiboeken heb ik in elkaar mogen zetten

30+

totaal belevingen heb ik mogen verzorgen

Wat doen wij?

Wij houden van totaal belevingen! Wij helpen jou dan ook graag met de hulp van onze event concepts. Met onze jarenlange ervaring met het organiseren van bruiloften en evenementen kunnen wij vissen uit een vijver met betrouwbare en professionele leveranciers. Kunnen wij goed inschatten welke leveranciers het beste passen bij het plaatje en bij jou als klant. Zo is bijna geen één wens te gek en kunnen we bijna altijd aan de vraag voldoen. En kan iets toch niet helemaal binnen een gesteld budget? Dan zoeken wij graag naar een mooi en passend alternatief. Wii zorgen voor een mooi eventconcept, waarin o.a. ook de styling van het evenement is meegenomen. Zo weet elke leverancier welke totaal beleving we willen vangen. Alles om jullie event onvergetelijk te maken.

Drie redenen waarom je voor onze event concepts kiest

1. Een event organiseren is niet jouw core-business dus het kost je zeeën van kostbare tijd

2.  Je geen idee hebt welke leveranciers het beste bij jou, jouw bedrijf én jouw event passen

3.  Je komt niet verder dan het bedenken van hetzelfde feestje wat jullie al jaren organiseren

weddingplanner weddingstyliste bruiloftstyling

Dit bieden wij

Na het inventariseren van de wensen en ideeën gaan wij aan onze digitale tekentafel zitten. Aan de slag met een stylingconcept en moodboard. In het moodboard vangen we de juiste sfeer en kleurenpalet. In het stylingconcept werken we globaal een idee uit. We vragen bij passende leveranciers op wat eventuele kosten zouden zijn van het plaatje dat wij geschetst hebben in het stylingconcept. Hun prijsopgave nemen wij mee in onze totaal offerte. Van de leveranciers waarvan het handiger is dat zij rechtstreeks contact met jullie hebben (denk hierbij bijvoorbeeld aan een cateraar en geluids- en visuele technieken), zullen wij voorstellen doen in ons stylingconcept en eerste contacten leggen. Na akkoord van de offerte gaan we een uitgebreider en gedetailleerder eventconcept ontwerpen, waarin we ook de leveranciers opnemen die met jullie rechtstreeks contact hebben. We stellen een draaiboek op, zijn de contactpersoon voor alle gekozen leveranciers en op de dag zelf treden wij op als gastvrouw/-heer. En uiteraard bewaken wij tijdens de op- en afbouw van het event dat alles volgens plan verloopt. Zo kunnen we een totaal beleving neerzetten!

En hierom kies je voor een totaal beleving

–> de juiste passende leveranciers worden gezocht & aan je voorgesteld

–> alle leveranciers en hun expertises worden bij elkaar gebracht waardoor je de verwachtingen van jouw gasten overtreft

–> het onderhouden van contact met de gekozen leveranciers wordt tot aan het event voor je verzorgd

Handige info

Event Concepts gaan op basis van een urenschatting. Wij werken met een uurtarief van € 110 ex BTW. Na het kennismakingsgesprek waarin alle wensen worden besproken wordt een vrijblijvende offerte opgesteld. Bijgevoegd bij de offerte is een moodboard en globaal stylingconcept.